Στη Σαντορίνη βρέθηκαν η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Τζένη Μπαλατσινού μιας και από εκεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να επισκεφθούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Το σαββατοκύριακο που διανύουμε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Σαντορίνη για να σημάνει την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Μαζί του και η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, που φημίζεται για το υπέροχο ηλιοβασίλεμά του, συνόδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με τον οποίο επισκέφτηκαν το νοσοκομείο της Θήρας.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της στη Σαντορίνη, λίγες μέρες πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαγευτικές εικόνες από το νησί αλλά και μια φωτογραφία από τη συνάντήσή της με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Οι δύο γυναίκες που συνδέονται με μια βαθιά φιλία πόζαραν μαζί με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το σχετικό φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram:

Ακολουθήστε το στο Google News