Το ξενοδοχείο σε πολλές περιπτώσεις, θεωρείται «εναλλακτική» επιλογή για ένα ζευγάρι ή για δύο άτομα που θέλουν να «περάσουν καλά»…

Η ατμόσφαιρα του χώρου

Κάτι τα κόκκινα σεντόνια, κάτι οι καθρέφτες, κάτι τα ιδιαίτερα σαπούνια στη ντουζιέρα αλλά και η αίσθηση ότι κάνεις κάτι αποκλειστικά για το σεξ, είναι παράγοντες που προφανώς και σας ερεθίζουν καθ’ολη τη διάρκεια της παρανομής σας στο δωμάτιό σας.

Ανανέωση

Μπορεί αν είσαι σε σχέση εδώ και καιρό, να έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και να θέλετε μια αλλαγή. Και μόνο η ιδέα ότι πας σε ξενοδοχείο για να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου προσθέτει μια αίσθηση «ενδιαφέροντος» και πιο sexy καταστάσεις.

Άγχος

Που σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί εντελώς αντίθετα. Αντί το άγχος να γίνεται παράγοντας επιβάρυνσης στο θέμα της ερωτικής σας επίδοσης, εσείς κάνετε τέλειο σεξ γιατί σας εμπνέει το όλο concept!

Ξέρετε ότι έχετε πάει εκεί για αυτόν τον λόγο, που σε συνδυασμό με την…«ντροπή» που νιώθετε όταν πάτε να ζητήσετε το κλειδί του δωματίου, λειτουργεί ως αντεστραμμένη ψυχολογία.

Φλερτ

Νιώθετε ξανά ότι μόλις γνωριστήκατε και έχει επιστρέψει η αρχική σας παθισμένη διάθεση για σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί αλλάξατε περιβάλλον και μπορείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Για αυτό στο σημείο τούτο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο το να έχει καθρέφτες. Ο άντρας να θέλει να βλέπει το σώμα του και να «καμαρώνει» για την επίδοσή του και η γυναίκα να νιώθει μια ντίβα που «κατακτά» τον άντρα.

Δεν είναι μόνιμη λύση

Δε θα πηγαίνετε προφανώς στο ξενοδοχείο μονίμως. Αν το κάνετε συχνά, θα γίνει το «δεύτερο σπίτι» σας και μετά δε θα νιώθετε όλα αυτά τα ιδιαίτερα και πιο σπάνια συναισθήματα που νιώθατε μέχρι πρότινως.

Οι εναλλακτικές επιλογές είναι ό,τι καλύτερο για να μπορέσει ένα ζευγάρι να μπει στη διαδικασία να γνωριστεί καλύτερα και σε άλλες πτυχές της επικοινωνίας του. Τα καθιερωμένα, τείνουν να γίνονται βαρετά…!