Καρκίνος και Ιχθύς και τα δύο ευαίσθητα ζώδια. Ζώδια του νερού με ισχυρό ένστικτο και ενσυναίσθηση, τα οποία προσφέρουν μια απίστευτη ερωτική εμπειρία…

Συναισθάνονται

Αν βγαίνετε με έναν Ιχθύ και είστε Καρκίνος, ή το αντίθετο, τότε ξέρετε ότι έχετε μια πηγαία έλξη μεταξύ σας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλει ο ένας από τον άλλον γιατί γνωρίζετε τι νιώθει ο ένας και ο άλλος.

Συναίσθημα

Για εσάς σεξ και συναίσθημα είναι σχεδόν το ίδιο. Δε μπορείτε μεταξύ σας να κάνετε σεξ δίχως να αρχίσετε να αναπτύσσετε συναισθήματα.

Προτιμάτε να μιλάτε με «βρώμικο» τρόπο ο ένας στον άλλον αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε στη φάση του κυνισμού. Ίσα ίσα έχετε την ασφάλεια ότι όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο του σεξ μόνο.

Ξέρετε ότι μετά από αυτό θα βγείτε από το δωμάτιο και θα είστε φουλ στον έρωτα και στη «γλύκα».

Προκαταρκτικά

Για εσάς το σεξ δε σημαίνει απαραίτητα την στερεοτυπική ερωτική επαφή. Για εσάς σεξ μπορεί να θεωρείται και ό,τι κάνετε με τα προκαταρκτικά.

Αν έρθετε σε οργασμό μέσω προκαταρκτικών και όχι με τον κλασικό τρόπο της «εισχώρησης», τότε νιώθετε σα να έγινε μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή.

Φιλιά, πολλά φιλιά…

Το φιλί είναι η έναρξη μιας βραδιάς που θα είναι «κολασμένη» για ώρες. Είναι η αιτία και η αρχή του παθιασμένου ερωτικού κρεβατιού σας. Δένεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά μέσα από το σεξ. Είστε το τέλειο ζευγάρι…!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: