Είστε σε ένα στάδιο που τα πράγματα βελτιώνονται προοδευτικά και έχουν την τάση να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Κριός

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου καθώς έχουν αυξηθεί οι απολαβές σου και έχουν μειωθεί τα έξοδά σου.

Ταυρός

Δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις στο θέμα της καριέρας, ωστόσο είναι πιθανόν να ερωτευτείς άμεσα.

Δίδυμος

Σου αρέσει που έχεις ξαναβρεθεί με τους φίλους σου με αποτέλεσμα η μοναξιά που ένιωθες να φεύγει. Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Καρκίνος

Είσαι έτοιμος για νέες επαγγελματικές προκλήσεις και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ό,τι και να έρθει θα το αντιμετωπίσεις με υπομονή και ψυχραιμία.

Λέων

Οι φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν.

Παρθένος

Έχεις λιγότερο άγχος αυτό το διάστημα και μπορείς πολύ πιο εύκολα να κάνεις αυτά που σου αρέσουν. Ξεκινάς νέο χόμπι.

Ζυγός

Είσαι σε μια φάση πιο αντικοινωνική. Αλλά αυτό σου κάνει καλό, διότι έτσι γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Θα πας ένα κοντινό ταξίδι.

Σκορπιός

Οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες που ένιωθες το προηγούμενο διάστημα, σταδιακά εξαλείφονται και τη θέση τους παίρνουν η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Είσαι σίγουρος για τη σχέση σου και την εμπιστεύεσαι. Δώσε όμως έμφαση σε άτομα που θα παριστάνουν τους…«φίλους» σου.

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμος να δεχθείς κάθε τι το διαφορετικό στη ζωή σου, γιατί περνάς μια φάση προοδευτική. Κυρίως στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου.

Υδροχόος

Έχεις χαλαρώσει αρκετά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι φίλοι σου χαίρονται να σε έχουν δίπλα τους γιατί είσαι το κέντρο της προσοχής.

Ιχθύς

Σταματάς να ακούς τις προσβολές των άλλων και προβαίνεις σε προσωπικές αναθεωρήσεις για το μέλλον σου. Κοιτάς την καριέρα σου.