Ειδικότερα αν είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η χειρότερη αλλά σε προετοιμάζει για κάτι μεγάλο. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαδικασία.

Κριός: Υπερευαισθησία

Είναι σαν οι άμυνες σου να έχουν πέσει και δεν μπορείς παρά να νιώθεις βαθιά ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Το να αποσπάσεις τον εαυτό σου από τα συναισθήματα και την ενέργεια των άλλων θα είναι πιο προκλητικό από ποτέ αυτή τη βδομάδα για αυτό πίστεψε ότι τελικά θα περάσει κι αυτό.

Αντιλαμβάνεσαι τι νιώθει η καρδιά σου, τι χρειάζεται και πώς μπορείς να εξελίξεις τη ζωή αλλά ταυτόχρονα να θεραπεύσεις και τους άλλους. Αγκάλιασε την ενσυναίσθηση γιατί σου ανοίγει μια νέα προοπτική και σου δείχνει για τι είσαι ικανή.

Λέων: Διαίσθηση

Αν νιώθεις με κάποιο τρόπο αποκομμένη από τον κόσμο και ότι το ένστικτό σου αποσύρεσαι στο κέλυφός του και ότι είσαι μόνη σου με τα συναισθήματά σου, μην σου κάνει εντύπωση.

Προς το παρόν υπάρχεις σε ένα όμορφο αεροπλάνο πνευματικότητας: ένα μέρος όπου οι άλλοι είναι δύσκολο να σε βρουν. Παρόλα αυτά, το να υπάρχεις σε ένα τόσο διαφορετικό επίπεδο δεν είναι ουράνιο ή φωτεινό, όπως κάποιος μπορεί να σκεφτεί.

Ανοίγεις τον εαυτό σου σε υποσυνείδητους φόβους και δύσκολες αναμνήσεις που είχαν επιτρέψει αρχικά σε αυτούς τους φόβους να εμφανιστούν. Τώρα μαθαίνεις πως να ξεπεράσεις αυτούς τους φόβους μετατρέποντάς τους σε δύναμη.

Τοξότης: Θέληση για αλλαγή

Μπορεί να νιώθεις απίστευτα ανήσυχη αυτή τη στιγμή, σαν να είσαι πολύ πίσω από αυτό που θα ήθελες στη ζωή. Θυμήσου ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και πριν αρχίσεις να κατακτάς τον κόσμο πρέπει να αναγνωρίσεις ποιες συνήθειες, συμπεριφορές και μοτίβα σκέψης σε κρατούσαν πίσω από το να κάνεις βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πριν θέσεις υψηλές προσδοκίες, δώσε στον εαυτό σου χρόνο να ξε-μάθεις όλα όσα σε σταματούν από το να προχωρήσεις μπροστά. Μην ξεχνάς ότι κάθε μικρή νίκη είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάζεις σε αυτή τη φάση.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: