Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Μουτσάτσου η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η ηθοποιός, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο και τον γιο τους, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις αρχές του Ιουνίου και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της μητρότητας η Κατερίνα Μουτσάτσου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έβγαλε μια selfie με το κινητό της και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο πανέμορφο μωρό της που κοιμάται ήρεμο στην αγκαλιά της.

Η τρυφερή φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε αμέσως χιλιάδες κόκκινες καρδιές αλλά και σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχή της εγκυμοσύνης της ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μουτσάτσου στις αρχές του Απριλίου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Η ίδια είχε αναφέρει πως θεωρεί πως πέρασε όλη η οικογένειά της κοροναϊό, καθώς είχαν αρρωστήσει και οι τρεις βαριά με υψηλό πυρετό.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ευτυχώς τώρα η Κατερίνα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

«Αγάπη. Love» σημείωσε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Κατερίνα Μουτσάτου: