Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

«Από το σχήμα μου κόλλησαν όλοι από κοροναϊό»

«Από το σχήμα μου κόλλησαν όλοι από κοροναϊό. Θορυβήθηκα. Έκανα το τεστ, βγήκε αρνητικό αλλά μπήκα σε εθελοντική καραντίνα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Έπαθα κανονική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να βγω ούτε για 40 λεπτά να τρέξω”.

“Ξεκίνησα ψυχανάλυση. Έπαιρνα την ψυχολόγο μου FaceTime γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το έζησα πάρα πολύ δύσκολα», είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

«Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση. Αυτό που ψάχνω είναι συντροφικότητα. Ανθρώπινη επικοινωνία, κατανόηση γιατί όλα τα υπόλοιπα στην κοινωνία μας είναι σε αφθονία», τόνισε η Κατερίνα Λιόλιου.

Η νέα αρχή της

«Δουλεύω με τη φιλοσοφία σκαλοπάτι – σκαλοπάτι. Νιώθω ότι έρχεται η ώρα να βγάλω και το τραγούδι που θα έχω την ολική αποδοχή γιατί η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

Δεν με νοιάζουν οι πολλές προβολές στο Youtube. Εγώ θα ευχαριστηθώ και θα χαρώ όταν περάσουν κάποιοι χρόνια και μπορώ να γεμίζω όλο το χρόνο σε ένα μαγαζί με δικά μου τραγούδια. Αλλά στο λαϊκό ρεπερτόριο που είμαι εγώ αργεί να έρθει αυτό γιατί θέλει χτίσιμο».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: