Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στο “Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος.

«Μου λένε ότι θέλουμε να κάνεις μια ταινία όπου θα είσαι η Αλίκη…»

«Μου λένε ότι θέλουμε να κάνεις μια ταινία όπου θα είσαι η Αλίκη. Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι ήθελαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη -ενώ ήταν εν ζωή- που θα με ντούμπλαρε μια άλλη ηθοποιός. Το τι άκουσαν! Εγώ έγινα κάτασπρος. Το είδωλό μου, τη θεά μου; Ήταν προσβλητικό! Μου έχουν δώσει λευκό χαρτί να συμπληρώσω τα μηδενικά και το πήραν πίσω. Δεν μου αρέσει να με αγοράζει κάποιος. Θέλω να παραχωρώ τον εαυτό μου ελεύθερα», αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η Άντζελα Δημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένα μωρό. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τη βοήθησε κανείς, μόνη της έφτασε εδώ που έφτασε, είναι σταρ και δουλευταρού. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για μένα, την αγαπώ».

«Θα πρέπει να έχει άγνοια κινδύνου μια παρουσιάστρια που θέλει να γίνει Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη είναι πολύ έξυπνη γυναίκα, έχει δικαίωμα μετά από 30 χρόνια να κάνει ό,τι θέλει, να κάτσει σπίτι της, να φυτέψει, να κάνει το μπάνιο της. Εγώ βρίσκω εκπληκτικό ότι είναι πιο όμορφη από ποτέ, πιο λαμπερή από ποτέ, λέει ένα μικρό bye bye, το βρίσκω πολύ αξιοπρεπές. Το να δοθεί ευκαιρία σε νέα πρόσωπα το βρίσκω πολύ ωραίο. Η τηλεόραση έχει πολλά λαμπερά φώτα που μπορεί να σε κάψουν. Θέλει ‘αντηλιακό’ πολύ δυνατό γιατί είναι κάθε μέρα έκθεση, θέλει τρομερή διαχείριση του εαυτού σου».

Ακολουθήστε το στο Google News