Έχετε παντρευτεί και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Έλα όμως που ο λεγάμενος τη γουστάρει την κουμπάρα. Κι όχι μόνο τη γουστάρει αλλά κάνουν και περισταστικό σεξ…!

Τοξότης

Ότι δεν του το ‘χες έστω και λίγο; Δε λέμε να μην τον εμπιστεύεσαι τελείως. Αλλά και εσυ ζώδια όπως αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν τους αρέσει να περιορίζονται και να νιώθουν ότι χάνουν την ελευθερία τους.

Άλλο αυτό βέβαια και άλλο να πάει με την ίδια σας την κουμπάρα που μπορεί να είναι και η ίδια σου η κολλητή. Να τους χαίρεσαι και τους δύο!

Καρκίνος

Είναι είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο. Όπως και κάθε άνθρωπος όμως που είναι διαφορετικός, έτσι κι ο Καρκίνος αν νιώσει ότι δεν τον αγαπάς αρκετά και του προξενήσεις ανασφάλεια, να είσαι σίγουρη ότι θα σου κάνει τη …«λαδιά».

Ναι ναι κι όμως με την κουμπάρα. Αν αυτή του δίνει περισσότερα συναισθήματα και όνειρα για αγάπες και συναισθηματική σταθερότητα, όχι μόνο θα σε κερατώσει αλλά θα σε χωρίσει και θα παντρευτεί εκείνη. Τραγικό!

Λέων

Να ήταν μόνο η κουμπάρα….Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν έχει όρια, κουμπάρα, κολλητή, φίλη…Αν του κάνει το «κλικ» η άλλη δεν τον ενδιαφέρει αν είναι η καλύτερή σου φίλη, ούτε θα σεβαστεί το ότι είναι κουμπάρα.

Έχει τόση αλαζονεία και εγωισμό που και να του πεις κάτι δε θα καταλάβει. Ότι ας πούμε θα το κάνει και μάλιστα πολλές φορές, να σε κερατώει, δεν είναι πρώτη φορά γενικά για έναν Λέοντα.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: