Η Αλίκη Κατσαβού καλεσμένη στην εκπομπή Dot μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά τον χαμό του συζύγου της, Κώστα Βουτσά.

«Ζορίστηκα με την καραντίνα»

«Πέρασα την καραντίνα με τον Φοίβο. Ζορίστηκα πολύ! Ήταν πολύ δύσκολο. Η ψυχαγωγία ήταν το σούπερ μάρκετ, το παιδί εξασκήθηκε στο να φοράει μάσκα. Ο Φοίβος μεγάλωσε απότομα με τον θάνατο. Με κρατούσαν τα παραμύθια απασχολημένη. Λείπει πολύ ο Κώστας. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το ψυχολογικό φορτίο ήταν μεγάλο. Δεν έχω πειράξει στο σπίτι τα πράγματα του. Όλα είναι στη θέση τους» είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Η τελευταία φορά με τον Κώστα Βουτσά

«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που πάμε στο νοσοκομείο. Το έλεγαν οι γιατροί και το καταλάβαινα, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου είπαν μάλιστα οι γιατροί ότι οι πιθανότητες ανάκαμψης ήταν ανύπαρκτες. Πίστευα ότι μπορεί. Διάβαζα τα χείλη του και έτσι κατάφερα να μιλήσω λίγο μαζί του. Μου έλεγε συνέχεια ότι θέλει να βγει από το νοσοκομείο. Ήξερα ότι θα έρθει το τέλος, αλλά δεν το πίστευα» ανέφερε.

Πως είναι η σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά;

«Είμαστε πάρα πολύ δεμένες. Δεν έχουμε χαλάσει ούτε στο ελάχιστο τις σχέσεις μας. Αντίθετα λείπει η μια στην άλλη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ιδιωτικές συζητήσεις γίνονται ξαφνικά δημόσιες και δεν υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα κληρονομικά. Μεταξύ μας θα τα λύσουμε όλα. Δεν θα έχουμε δράματα!».

Τέλος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της όταν ρωτήθηκε για τις ώρες που της λείπει. «Όλες τις ώρες μου λείπει. Ειδικά το πρωί που ξυπνάω».

Δείτε την συνέντευξη της εδώ