Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στο διαζύγιο του. τα νέα του επαγγελματικά σχέδια αλλά και το γεγονός ότι δουλεύει ως σερβιτόρος.

«Δεν έχω άγχος για το πως θα βιοποριστώ»

«Δεν έχω πρόβλημα με την δουλειά. Θα δουλέψω οπουδήποτε. Δεν έχω δηλαδή τέτοιο θέμα, άγχος για το πως θα βιοποριστώ».

«Για μένα είναι πάρα πολύ λογικό αυτό. Έτσι ήμουν από μικρός, δούλεψα από πολύ μικρός σαν σερβιτόρος. Την ξέρω κιόλας τη δουλειά, δεν την φοβάμαι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. «Από τη νύχτα βγάζεις, φυσικά, πολλά λεφτά και σίγουρα καλύτερα από οποιαδήποτε δουλειά τώρα βασικού μισθού. Δεν μου αφήνουν όμως φιλοδωρήματα γιατί νομίζουν ότι έχω λεφτά. Νομίζουν όλοι ότι έχουμε πολλά χρήματα οι ηθοποιοί, επειδή εκτιθέμεθα, μας θεωρούν χομπίστες. Λες ότι έχω τελειώσει σχολή υποκριτικής και σε ρωτάνε αν έχεις τελειώσει και κάτι άλλο».

«Θα συμμετάσχω στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς με έναν ρόλο που έχει ακουστεί πολύ στη σειρά αλλά δεν έχουμε δει. Είναι ένα πρόσωπο που συζητείται καιρό αν και θα είμαι για λίγα επεισόδια συμμετοχή» πρόσθεσε ο Ορέστης Τζιόβας.

Το διαζύγιο

«Δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο μου. Ο γάμος μου είναι κάτι που έγινε και τελείωσε. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευτώ, δεν είμαι σε φάση μονιμότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: