Είναι ζώδια ευαίσθητα, με πείσμα και φιλοδοξίες. Παρ’ όλα αυτά αυτή η στάση τους δε «δουλεύει» τις περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα να πληγώνονται συναισθηματικά…

Παρθένος

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, ο Παρθένος γυρνάει στην πρώην αλλά με την προϋπόθεση να μην έχει χωρίσει για σοβαρό λόγο. Είναι το ζώδιο που αν χωρίσει σοβαρά θα είναι εντελώς οριστικό και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν επιστρέφει.

Άν έχετε χωρίσει με αυτό το ζώδιο και δεν το είχατε αναλύσει το όλο θέμα, τότε θα επιστρέψει πίσω γιατί του αρέσει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του.

Λέων

Θα επιστρέψει όχι όμως με την καλή έννοια. Αν τον έχεις κερατώσει, αν ήσουν εγωίστρια και τον μείωνες συνεχώς μπροστά σε άλλους ανθρώπους, θα επιστρέψει μόνο και μόνο για να σε γεμίσει ελπίδες.

Πρακτικά ωστόσο θα θέλει να σε «εκδικηθεί» με το να σε χωρίσει και να μη σου μιλάει. Θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος, που έφταιξες κλπ.

Όλο αυτό θα το προξενήσει ο Λέων επίτηδες, επειδή στο παρελθόν του συμπεριφέρθηκες με λάθος τρόπο.

Σκορπιός

Είναι ικανός να γυρίσει στην πρώην όχι γιατί του έλειψε, αλλά γιατί θέλει να κάνει μόνο σεξ. Όσο άσχημο και να ακούγεται αυτό, δε θα είναι ρομαντικός καθόλου, θα είναι σα να βγήκε μαζί σου μόνο για κάτι το περιστασιακό και τίποτε άλλο.

Αυτό το κάνει πρώτον γιατί θέλει να σε «εκδικηθεί» που τον χώρισες και θα σου τάξει σχέση, συναίσθημα, ρομαντισμό, αλλά απλά θα κάνετε σεξ και έπειτα θα φεύγει σα να μη νιώθει ρομαντικά πράγματα για εσένα.

Ιχθύς

Δυστυχώς αυτό το ζώδιο πρέπει να καταλάβει ότι είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζει. Ο Ιχθύς έχει ισχυρή συναισθηματική νοημοσύνη, αλλά δυστυχώς λόγω της υπερ-ευασθησίας και της τάσης του να συγχωρεί, θα επιστρέψει στην πρώην.

Γενικά τον «χρησιμοποιούν» όταν έχουν ανασφάλειες, επειδή είναι καλός ακροατής και καλός στο να δίνει συμβουλές. Παρ’ όλα αυτά γυρνάει λόγω ανασφάλειας και όχι λόγω σιγουριάς.