Η Ανίτα Μπραντ έκανε μια γλυκιά εξομολόγηση για τον σύντροφό της πως είναι ήδη πατέρας, αν και το μωράκι τους δεν έχει γεννηθεί ακόμα.

https://www.instagram.com/p/CBtTR1npnfi/

«Ο δικός μου ο Χαρούλης είναι ήδη μπαμπάς πριν καν γεννηθεί το μωράκι μας»

«Σκεφτόμουνα όλη μέρα πως θα μπορούσα να περιγράψω με λόγια και να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που βρίσκεται μαζί μου σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι και θα γίνομαι εξαιτίας του μαμά, και εκείνος εξαιτίας μου μπαμπά! Μπαμπάς γίνεσαι την στιγμή που το νιώθεις μέσα στην καρδιά σου και απλά δεν μπορείς να εξηγείς πως γίνεται να αγαπάς ένα ανθρωπάκι που δεν έχεις γνωρίσει καν ακόμα, και πως αυτό το ανθρωπάκι γίνεται όλο σου ο κόσμος η πρώτη σου σκέψη όταν ξυπνάς και η τελευταία πριν κοιμηθείς. Να ανυπομονείς από μήνα σε μήνα να μεγαλώνει να φοβάσαι να μην πάθει τίποτα και να σε πιάνουν τα κλάματα όταν νιώθεις την πρώτη κλωτσιά που θα κάνει όταν χαϊδεύεις την κοιλίτσα της μαμάς.

Ο δικός μου ο Χαρούλης είναι ήδη μπαμπάς πριν καν γεννηθεί το μωράκι μας, και όλοι αυτό θα λέμε, αλλά είναι και ο καλύτερος μπαμπάς, ο καλύτερος σίγουρα που θα μπορούσα να έχω εγώ δίπλα μου».

https://www.instagram.com/p/B52LdyUpEst/

«Σ’ ευχαριστώ που είσαι εδώ, που είσαι αυτός που είσαι και μας προσέχεις μέρα νύχτα»

«Πλησιάζουμε προς το τέλος της εγκυμοσύνης και σε όλη τη διάρκεια ήταν πάντα εκεί, ότι και να χρειαζόμουν ποτέ δεν έχει παραπονεθεί ούτε το παραμικρό, για τις ορμόνες που με κάνανε πιο νευρική που και που, για την γκρίνια που έχει ακούσει επειδή απλά πείναγα ή ήμουν σε κακή διάθεση, αν τυχόν και πόνεσα έκλαιγε μαζί μου κρατώντας το χέρι μου σφιχτά, όταν ένιωθα άσχημη και με ενοχλούσαν τα παραπάνω κιλά με κοίταζε στα μάτια μου, μου σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο μου και πάντα με ανέβασε με τα λόγια του λέγοντας πως για εκείνον είμαι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη γη και ότι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του φιλάω κάτω από την καρδιά μου, ότι δεν έχει τίποτα άλλο σημασία σε αυτό το κόσμο και πραγματικά αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.

Σ’ ευχαριστώ που είσαι εδώ, που είσαι αυτός που είσαι και μας προσέχεις μέρα νύχτα ακούραστος!!!! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που όχι απλά μεγαλώνουν τα παιδάκια τους αλλά είναι παρών περνάνε χρόνο μαζί τους και γίνονται τα παραδείγματα τους…. Να τους χαιρόμαστε κορίτσια!!!!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την όμορφη φωτογραφία του Χάρη Χριστόπουλου

Δείτε την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/CBtMyQjF9l6/