Εδώ και καιρό ακουγόταν έντονα ότι ο Γιώργος Καράβας θα αναλάβει χρέη κριτή στο νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, GNMT ωστόσο οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, αφού τη θέση αυτή θα αναλάβει τελικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αρχικά όλα έδειχναν πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα αναλάμβανε τη θέση που άφησε κενή στην κριτική επιτροπή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και καθώς φαίνεται, ο Γιώργος Καράβας θα αναλάβει τον ρόλο που είχε η Έλενα Χριστοπούλου για τα αγόρια.

Μάλιστα, ο νέος μέντορας των διαγωνιζομένων έκανε και μια σχετική ανάρτηση στα social.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει δίπλα σε μια πισίνα και εκφράζει δημόσια τον ενθουσιασμό του για τη θέση που θα έχει στο GNTM.

«Μια εξαιρετική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά, το οποίο με κάνει να νιώθω τόσο ενθουσιασμένος. Θέλω να είμαι στον κορυφή! Εσείς; #GNTM», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Καράβας :

https://www.instagram.com/p/CBvNWDGApim/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα fashion icon από την Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/CBGy11TgRvH/

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982.

Είναι από τους λίγους έλληνες top model, με σημαντική διεθνή καριέρα και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους  στο χώρο της μόδα

Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ως μοντέλο  ήταν για τον οίκο Zegna.

https://www.instagram.com/p/CA9pPy8A05w/

https://www.instagram.com/p/CBANdi0AAwo/

https://www.instagram.com/p/CA46doGAtsn/

Στα 38 του χρόνια ο Γιώργος Καράβας διαθέτει ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν διεθνείς σταρ της πασαρέλας, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.

Έχει γίνει πολλές φορές πρωταγωνιστής για παγκόσμιες καμπάνιες φημισμένων οίκων μόδας όπως Hermès, S.Oliver και Brunello Cuccinelli, ενώ ήταν το πρόσωπο που επελέγη πανηγυρικά για την παγκόσμια προώθηση των Harrod’s.

Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στον χώρο της μόδας και αγαπημένο μοντέλο για τον σπουδαίο οίκο Hermès με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές.

https://www.instagram.com/p/CBfFtH0AtZk/

https://www.instagram.com/p/CBP3M03gvGb/

Εδώ και οκτώ χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ραφαέλα και έχει δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών.

https://www.instagram.com/p/B1bnd7iotUZ/

https://www.instagram.com/p/CBhpjsjgv6y/