Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/6) ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε μια εξομολόγηση ψυχής και μιλώντας για τις στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του, αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του κόλλητού του φίλου, όταν ήταν μόλις 24 ετών

Ο ηθοποιός μιλώντας για την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του είπε:

«Ήταν Μάιος του 2002. Βγήκα από τον στρατό και, μια ημέρα μετά, έγινε ό,τι έγινε. Έτσι είναι η ζωή!

Υπάρχει μια σκηνή στο «Έτερος Εγώ» που η Ιωάννα Κολλιοπούλου φωνάζει στον «Λαΐνη» και του λέει: «Ξύπνα!». Για εμένα, ήταν ένα τεράστιο ξύπνημα στα 24. Ξύπνα, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Θα λες «ευχαριστώ», θα αγαπάς, με όλα μου τα λάθη».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν παίρνω τίποτα δεδομένο! […] Ξύπνησα το πρωί από την άδεια του στρατού, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω: «Ο κολλητός», αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί! Ήταν ο ξάδελφός του που μου είπε: «Ο φίλος μας έφυγε». Τροχαίο, τις ημέρες του Πάσχα. Είναι σοκαριστικό!».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε επίσης για τα χρόνια που έζησε στην Αγγλία, για το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για το πώς αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με την υποκριτική .

«Είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αγγλία επειδή η μισή μου οικογένεια ήταν εκεί. Έτσι μου πρότειναν να σπουδάσω κάτι ασυνήθιστο. Πήγα να σπουδάσω computing and business. Κάπως το πάλεψα αλλά είχα τη γιαγιά μου που στα μέσα της σεζόν μου είπε για μια οντισιόν στο Μάντσεστερ» είπε εξηγώντας πώς έκανε την πρώτη επαφή με το θέατρο.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν ήταν σε καμία δουλειά χαρούμενος και προσπαθούσε να αποδείξει ότι ήταν κατάλληλος ενώ μόνο στην υποκριτική αισθανόταν ο εαυτός του.

Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Ζήτησε όμως τη συμβουλή του Κώστα Κουτσομύτη που ζούσε κοντά στο σπίτι του και εκείνος του έδωσε κατευθύνσεις για να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις σε δραματική σχολή.

“Οι γονείς μου αγαπιούνται πάρα πολύ παρόλο που έχουν χωρίσει και νιώθω πολύ τυχερός” είπε για το διαζύγιο των γονιών του.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή την οποία προστατεύει.

«Έτερος εγώ» είπε με χιούμορ.

«Δεν αυτοπεριορίζομαι καμιά φορά καταπιέζομαι αλλά είναι δικό μου κομμάτι. Θέλω να τους προστατεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Τα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής είναι δικά μου και οφείλω να τα προστατεύω. Εκτός αν για κάποιον λόγο για κάτι που θέλοντας και μη θα βγει θα το πεις, δεν θα το κρύψεις».

Ακολουθήστε το στο Google News