H Σμαράγδα Καρύδη περίμενε πώς και πώς το τέλος της καραντίνας για να αποδράσει στο αγαπημένο της νησί την Αίγινα, όπου έχει βρει το ιδανικό καταφύγιο.

Η γνωστή ηθοποιός έχει φτιάξει το εξοχικό της στο νησί του Αργοσαρωνικού μαζί με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός ότι οι επαγγελματικές δραστηριότητες των ηθοποιών έχουν προς το παρόν παγώσει, αφού οι περισσότερες παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του Ιούλη, οι δύο τους μένουν στην Αίγινα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη με καλοκαιρινή και χαλαρή διάθεση απολαμβάνει βόλτες στη φύση παρέα με τον αγαπημένο της σκύλο, βουτιές στη θάλασσα και στην πισίνα, ενώ οι αναρτήσεις της στο Ιnstagram ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με υποβρύχιες λήψεις μέσα στην πισίνα, όπου φαίνεται να απολαμβάνει τις βουτιές της στο νερό.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι «καρδούλες» και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία από την απογευματινή βόλτα της δίπλα στη θάλασσα και το εντυπωσιακό δειλινό που απόλαυσε.

«Αποχαιρετάμε και σήμερα τον ήλιο. Κάποιοι από μας αλυχτώντας…», έγραψε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της: