Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι έτοιμη για τελικό!

Σου έχει λείψει η τηλεόραση;

«Όχι ιδιαίτερα, γιατί παρότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από το «DWTS», δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην έχω αισθανθεί την αγάπη του κόσμου από τότε. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα της απουσίας μου υπήρξαν κάποιες προτάσεις οι οποίες μπορεί να ήταν ωραίες, αλλά δεν ήταν για εμένα».

Τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα κριτική επιτροπή. Πώς νιώθει;

«Και τους τέσσερις κριτές τους ακούω με προσήλωση, τους σέβομαι για αυτό που είναι και για αυτό που κάνουν. Παρότι δεν είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον Σταμάτη φασουλή, ήταν για μένα σαν να τον ξέρω μέσα από το έργο του στο θέατρο. Η Δέσποινα Βανδή έχει επίσης μια μεγάλη πορεία στο χώρο. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση, τα σχόλια της είναι πάντα σωστά, και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια κατηγορία μόνη της!».

Υπάρχουν ωστόσο κάποια ζευγάρια που έχουν παρεξηγήσεις ή ίντριγκες.

«Εγώ λειτουργώ όπως λειτουργούσα και ως αθλήτρια. Ένα κομμάτι μου θέλει να ξεπερνάει τον εαυτό μου και να πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Από την άλλη, όμως, πρέπει να κρατάμε στο μυαλό μας ότι είναι ένα παιχνίδι. Εάν εγώ που έχω έλθει σε αυτό για να περάσω καλά μπω σε αυτή τη διαδικασία, ποιος θα χάσει; Εγώ. Και εγώ δεν θέλω να χάσω, θέλω να περάσω καλά!».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: