Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/6) ο Νικόλας Ράπτης.

Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε μέσα από το διαδίκτυο και που σιγά-σιγά κατακτά και τον χώρο της τηλεόρασης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια στην Ιτέα, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε να εργάζεται στο ραδιόφωνο, αλλά και στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Νικόλας Ράπτης περιέγραψε τα απρόοπτα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στη πορεία του, εξηγώντας πώς γεννήθηκε το δίδυμο του με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένος με μια όμορφη ψυχολόγο.

«Είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Είναι ψυχολόγος και έχει κάνει και μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία. Έχω καταλήξει ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κανέναν άλλον άνθρωπο πέραν της Εμμανουέλας. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το λέω και το εννοώ.

Γνωριστήκαμε μέσω της αδερφής της που κάναμε ραδιόφωνο μαζί. Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος. Είναι γεννημένη το 1992. Την αγαπάω πάρα πολύ. Με έχει γνωρίσει όταν δεν ήμουν στα καλά μου. Έχει περάσει όλη τη φάση. Πολύ σημαντικό ότι με στήριξε σε όλα και με βοηθάει παντού σε όλα.

Μένουμε μαζί εδώ και ένα χρόνο. Αν με ρωτάς με ποιον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Με την Εμμανουέλα. Φαντάζομαι και αυτή θέλει το ίδιο. Τσακώνομαι μόνος μου και μετά ζητάω συγγνώμη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας Ράπτης.

Παράλληλα, ο Νικόλας Ράπτης μίλησε χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του και για την μητέρα του Ιωάννα και για το πώς διαχειρίστηκε όλη η οικογένεια τη μάχη που έδωσε εκείνη με τον καρκίνο.