Αλίκη Κατσαβού: «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

Δείτε τις νέες δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»
«Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά» είπε ο Φοίβος Βουτσάς.

«Κλαίω μόνο κρυφά. Δεν είμαι και μητέρα και πατέρας. Δε μπορώ να είμαι πατέρας. Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι. Δε με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού όταν ρωτήθηκε για τους οικογενειακούς ρόλους που έχει αναλάβει ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Τι θα πει και μητέρα και πατέρας; Ο κάθε γονιός έχει τον ρόλο του. Πατέρας δεν μπορώ να είμαι. Είμαι η μαμά του. Σε κάποια πράγματα, που θεωρώ θέματα ασφαλείας, είμαι αυστηρή.»

«Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

«Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τίποτα από τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα θα μείνουν έτσι για να βρίσκω τρόπο να συζητάω με τον Φοίβο για τον πατέρα του.

Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η ζωή μου είναι ο Φοίβος, το θέατρο, η δημιουργία. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα βάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα;»

Δείτε το απόσπασμα