Ο Κάνιε Γουέστ επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο με νέα μουσική. Το «Wash Us in the Blood» είναι το πρώτο νέο του τραγούδι μετά τα αμφιλεγόμενα «Jesus is King» και «Jesus is Born».

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο δέκατο σόλο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ, «God’s Country» για το οποίο ο συγγραφέας Will Welch έχει δηλώσει ότι θυμίζει «λατρευτικούς ύμνους».

Στο «Wash Us in the Blood» συμμετέχει ο Travis Scott, ενώ το μιξάζ έγινε από τον Dr. Dre.

Το βίντεο του «Wash Us in the Blood» σκηνοθέτησε ο καλλιτέχνης, διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης Arthur Jafa.

Στο βίντεο του «Wash Us in the Blood»  προβάλλονται στην αρχή εικόνες από διαδήλωση και στη συνέχεια στιγμιότυπα από την περιοδεία του αμερικανού ράπερ Saint Pablo Tour και από τις Κυριακάτικες Λειτουργίες, τις γκόσπελ συναυλίες του Κάνιε Γουέστ.

Μιλώντας για το πολυαναμενόμενο νέο του άλμπουμ, ο Κάνιε Γουέστ είπε:

«Σκέφτηκα να μην κάνω ραπ μουσική ξανά, επειδή έκανα ραπ για τον διάβολο τόσο καιρό και δεν ήξερα καν να κάνω ραπ για τον Θεό. Τότε ένας από τους πάστορες μου, μού είπε: «Ο γιος μου μόλις είπε ότι θα ήθελε ένα άλμπουμ ραπ για τον Ιησού από τον Κάνιε Γουέστ».

«Δεν είπε:»Κάνιες Γουέστ, πρέπει να το κάνεις αυτό» ή «χρειάζεται να το κάνεις αυτό». Μου μετέφερε απλά κάτι που είπε ένα παιδί. Και αυτό το πράγμα έκανε τη διαφορά» τόνισε ο αμερικανός ράπερ.

Μερικά ακόμα νέα ξεκινήματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Κάνιε Γουεστ ανακοίνωσε ακόμα ένα νέο του εγχείρημα, μια συνεργασία με τη Gap, τη Yeezy Gap.

Σύμφωνα με τους όρους της δεκαετούς συμφωνίας, όπως εξηγεί το ΑΠΕ,  ο πολυπράγμων Κάνιε θα εκπληρώσει τη μακροχρόνια φιλοδοξία του να δημιουργήσει μια προσιτή γραμμή ρούχων, σχεδιάζοντας «μοντέρνα, ποιοτικά βασικά στοιχεία για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε προσιτές τιμές».

Πρόσφατα, επίσης ο διάσημος ράπερ, παρουσίασε τρέιλερ από σειρά κινουμένων σχεδίων CGI με βάση τη συνεργασία του, το 2018 με τον Kid Cudi, «Kids See Ghosts», την οποία θα σκηνοθετήσει ο καλλιτέχνης που το Χόλιγουντ λατρεύει,  Takashi Murakami.