Άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής της ζωής έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή «Ιστορίες μόδας».

Συγκεκριμένα με αφορμή το θέμα της εκπομπής που παρουσιάζει η ίδια στην κρατική τηλεόραση, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία της στο χώρο της μόδας, την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες ως μοντέλο τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

«Θυμάμαι στην εποχή που δούλευα πάρα πολύ στην Ελλάδα μπορεί να συνεργαζόσουν με τους κορυφαίους και όταν έβγαινες έξω όλοι περίμεναν να γυρίσεις πίσω με την top δουλειά, την καμπάνια, το εξώφυλλο στο ξένο περιοδικό και έτσι το κασέ εκτοξευόταν και η συμπεριφορά άλλαζε. Αν συνέχιζες να ταξιδεύεις υπήρχαν περισσότερες προσδοκίες από σένα και αυτό ήταν ένα βάρος μεγάλο» είπε η Κάτια Ζυγούλη.

Μεταξύ άλλων η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όταν ακόμη ήταν πολύ μικρή και την έκανε να θέλει να παρατήσει το χώρο του μόντελινγκ.

«Mου έχει τύχει να είμαι στη Ρώμη, να έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν λίγο άσχημη και επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κατέληξαν να κάνουν παράπονα στο γραφείο κι εγώ στο ξενοδοχείο μόνη μου να κλαίω και να λέω τελείωσε, αυτό ήταν, θα σταματήσω το μόντελινγκ.

Ακόμα τη θυμάμαι αυτή τη νύχτα. Όταν είσαι μικρός κι απαίδευτος δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο φωτογράφος δεν είναι σε καλό mood. Αυτό δεν αφορά εσένα, είναι δικό του θέμα. Και αυτό μέχρι να μάθεις να μην το παίρνεις βαριά, εμένα μου πήρε 10 χρόνια να το μάθω και μετά ήταν μαγικό» ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη: