Το ότι πήγανε μαζί διακοπές με το αμόρε, δε σημαίνει ότι είναι ερωτευμένοι και «πετάνε» στα σύννεφα της αγάπης…

Ταύρος

Δεν αντέχεις άλλο. Προσπαθείς να την ικανοποιήσεις, πάτε διακοπές και συνεχίζει να γκρινιάζει και να σου χαλάει τις μέρες που υποτίθεται θα έπρεπε να περνάτε τέλεια και να χαλαρώνετε.

Χωρίζετε λογικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο επειδή όλα της φταίνε. Ήθελες εδώ και καιρό να της πεις να χωρίσετε άλλωστε, μιας και έβλεπες ότι τα πράγματα δεν αναμένεται να βελτιωθούν καθόλου άμεσα ή ποιοτικά. Θα της το ανακοινώσεις με κυνισμό.

Γενικά θες απλά να μην κάνεις πολλά ξενύχτια και δραστηριότητες, γιατί κουράστηκες ήδη όλον τον χρόνο.

Λέων

Θες την ησυχία σου φέτος. Πέρασες όπως και όλοι άλλωστε μια αρκετά δύσκολη χρονιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις παραπάνω απαιτήσεις στο θέμα της ηρεμίας και της καλοπέρασης. Εν ολίγοις δε θες να σε πρήζει κανένας γιατί θες να αράξεις!

Δε σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι έχετε πάει διακοπές. Ο χωρισμός συμβαίνει ανεξάρτητα του context, όταν είναι απαραίτητο να γίνει. Θα τσακώνεστε γιατί θα θέλει να πηγαίνετε συνέχεια σε κλαμπ και το μόνο που θέλετε ειδικά τις πρώτες μέρες, είναι να χαλαρώσετε και όχι να ξενυχτάτε.

Επιπλέον θα θες να κάνεις περιστασιακό σεξ και να «περνάς καλά».

Δίδυμος

Τι το θελες και πήρες τον γκόμενο στις διακοπές; Σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας για τους φίλους σου. Σε ρωτάει πόσο τους ξέρεις, από πού κλπ. Επίσης θα γκρινιάζει γιατί τάχα δεν του δίνεις ιδιάζουσα προσοχή. Ξεχνάει ότι φέτος δούλευες πολύ και θες να ηρεμήσεις.

Θα τον χωρίσεις την ώρα που θα πηγαίνετε σε κλαμπ ή μπαρ. Αφού θα έχεις φτάσει στα «όριά» σου από τη ζήλια του. Οι διακοπές σου καλό θα είναι να μην περιλαμβάνουν ένα ταίρι το οποίο γκρινιάζει, οπότε χωρίστε τουλάχιστον πριν να φύγετε μαζί.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θες να φλερτάρεις αρκετά, γεγονός που δε σε καθιστά έτοιμο να είσαι σε μια σχέση στην παρούσα φάση.