Ο Αμιτάμπ Μπατσάν, ένας από τους διασημότερους πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό μαζί με τον γιο του, επίσης ηθοποιό, Αμπισέκ Μπατσάν και οι δυο τους διακομίστηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Twitter.

«Διαγνώστηκα θετικός με τη νόσο COVID … μεταφέρθηκα σε νοσοκομείο… το νοσοκομείο ενημερώνει τις αρχές… η οικογένεια και το προσωπικό υποβάλλονται σε εξετάσεις, αναμένουμε τα αποτελέσματα», έγραψε σε ένα tweet ο 77χρονος Αμιτάμπ Μπατσάν.

«Η κατάσταση της υγείας του Αμιτάμπ Μπατσάν είναι σταθερή με ήπια συμπτώματα και έχει εισαχθεί σε απομονωμένη μονάδα του νοσοκομείου» ανέφερε το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Ένας θρύλος του Μπόλιγουντ, όπως θεωρείται, ο Αμιτάμπ Μπατσάν ηγείται της μάχης της χώρας εναντίον του νέου κοροναϊού, πρωταγωνιστώντας σε ενημερωτικά σποτ των αρχών.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε από τους πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ ένα τραγούδι για τον κοροναϊό, προκειμένου να δώσει κουράγιο στους Ινδούς πολίτες, που όπως και οι πολίτες όλου του κόσμου, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη το 1969 και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 200 ταινίες.

Ο γιος του Αμπισέκ Μπατσάν, ηλικίας 44 ετών, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter λεπτά αργότερα ότι επίσης διαγνώστηκε θετικός.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Nanavati στο Μουμπάι, ενώ και άλλα μέλη της διάσημης οικογένειας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Από αυτές θετική στον κοροναϊό βρέθηκε και η επίσης δημοφιλής ηθοποιός του Μπόλιγουντ και σύζυγος του Αμπισέκ Μπατσάν, Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν ενώ λίγο αργότερα και η κόρη του ζευγαριού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.