Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για όλα: την πορεία της και την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα και βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο!»

«Δεν μετανιώνω για τίποτα και βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο! Και μάλιστα το δεξί γιατί με το αριστερό θα πιαστεί ψεύτικος ο όρκος. Μου αρέσει αυτό που περνάω να αποτελεί ένα παράσημο στη ζωή μου. Είναι όμορφο οι άνθρωποι από τα λάθη τους να μαθαίνουν και να χτίζουν τον νέο τους εαυτό. Όλα αυτά τα χρόνια έχτισα πολλές Ζήνες, τουλάχιστον στη ψυχή μου, και αυτό για μένα είναι το σημαντικό. Αναθεώρησα και αυτό με κάνει να είμαι αυτή η Ζήνα που είμαι σήμερα».

«Όποιος νομίζει ότι είναι διάδοχος της Μενεγάκη έχει από την αρχή αποτύχει»

«Καταρχήν η Ελένη είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση. Είναι όμως ένας άνθρωπος που εργάστηκε πολύ για να φθάσει εδώ που είναι σήμερα. Συνάντησε στη ζωή της ανθρώπους που τη βοήθησαν. Θέλω να πιστεύω πως θεωρεί και μένα έναν από αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά στάθηκαν δίπλα της και νομίζω την τίμησα με τον τρόπο που στάθηκα δίπλα της. Το σημαντικό είναι πως έκλεισε ένα κύκλος για εκείνη, θα ανοίξει σίγουρα ένας επόμενος. Το σημαντικό όμως στην Ελένη είναι πως ποτέ δεν κουτσομπόλεψε έναν άνθρωπο στην εκπομπή της. Αυτό νομίζω την κράτησε στην πρώτη θέση για πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχασε την τηλεοπτική της δυναμική όμως την ανθρώπινη δεν την έχασε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό. Η μάνα μου η συχωρεμένη, η κυρία Ελένη, έλεγε πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Η ζωή μας πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην είναι θορυβώδης και να μην καταστρέφει όσα χτίσαμε. Η Ελένη δεν κατέστρεψε τίποτα. Έμαθε να αγκαλιάζει, να αγαπά και αν καμιά φορά θύμωνε, δεν της κάκιωσε και κανείς γι’ αυτό!

Όποιος νομίζει ότι είναι διάδοχος της Μενεγάκη έχει από την αρχή αποτύχει. Δεν υπάρχουν αυτά! Δεν παραδίδει κανείς το στέμμα της βασίλισσας. Όλα τα πρόσωπα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή.[…] Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό τον δύσκολο δρόμο, τον τηλεοπτικό. Και μια συμβουλή από εμένα, να παραμείνουν ο εαυτός τους»