Κάτια Ταραμπάνκο: Νέος δεσμός για το μοντέλο

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι ανάδειξης μοντέλων, Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε πως είναι «κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε» στην ζωή της.

Κάτια Ταραμπάνκο: Νέος δεσμός για το μοντέλο | vita.gr

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, στο «Next Top Model 2» και έγινε γνωστή μέσα από την προβολή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος.

Οι επιδόσεις της στις δοκιμασίες που της έβαζαν ήταν εξαιρετικές και πολλές φορές κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, ακόμη και στις πιο δύσκολες φάσεις του παιχνιδιού όπως ήταν ο τελικός, όπου και βγήκε νικήτρια.

Ήταν γνωστό ότι είχε δεσμό και χώρισε πρόσφατα, αυτό όμως δεν τη σταμάτησε από το να μπει σε μια καινούργια σχέση ξανά και να είναι «ήρεμη» και «καλά».

Δηλώσεις…

Σε συνέντευξή της στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, δηλωσε τα εξής:

«Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να την υποστηρίζουν κιόλας» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο και φάνηκε να μην προβαίνει σε πιο λεπτομερή περιγραφή της προσωπικής της ζωής.

Σημασία έχει έτσι κι αλλιώς ότι περνάει καλά και είναι με έναν άνθρωπο που την υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης:
Αναζήτηση
Στο τεύχος που κυκλοφορεί
Το προτείνει