Τα γενέθλια του μικρού Φοίβου γιόρτασε η Αλίκη Κατσαβού για πρώτη χρονιά χωρίς να έχει στο πλευρό της τον πολυαγαπημένη της σύζυγο και πατέρα του μονάκριβου γιου της, Κώστα Βουτσά.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά το θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της Φοίβου, και φροντίζει να περνούν όσο πιο δημιουργικά το χρόνο τους μαζί.

Την Τετάρτη (22/7) ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά έγινε τεσσάρων ετών και η μαμά του διοργάνωσε ένα μικρό παρτάκι για να του ανεβάσει την ψυχολογία.

Το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων έδωσε και η νονά του μικρού, η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Δούμα.

Η Αλίκη Κατσαβού ως γνήσια λάτρης των social media, σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής.

Τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου αποτέλεσαν έτσι την ιδανική ευκαιρία, προκειμένου να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intstagram μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του μικρού Φοίβου με την εντυπωσιακή τούρτα να πρωταγωνιστεί αλλά και τον ίδιο χαρούμενο με την έκπληξη της μαμάς του.

«Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονάς Ντόρας και κατόπιν συνέχισε το κυνηγητό με τον φίλο του τον Αντρέα. Βασικά συστατικά επιτυχίας η αγάπη, η φιλία, το παιχνίδι», σχολίασε στις φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω τις τρυφερές φωτογραφίες από τα 4α γενέθλια του Φοίβου Βουτσά: