Ο Γιώργος Λάνθιμος γνώρισε μέσα από την δουλειά του διεθνή επιτυχία, περπάτησε στα πιο διάσημα κόκκινα χαλιά κινηματογραφικών βραβείων και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνει και…τραγούδι.

Ο ιταλός dj, τραγουδιστής και παραγωγός Delmoro ευελπιστεί με το τραγούδι «Lanthimos» να κάνει την επιτυχία του καλοκαιριού.

Ο Delmoro που προτού ασχοληθεί με τη μουσική, ήταν αρχιτέκτονας και σήμερα θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που ανανεώνουν την ιταλική ποπ, επιστρέφοντας στην electronica των 80s, μια περίοδο κατά την οποία η italo disco γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Τώρα, με όπλα του τη νοσταλγία, το άρωμα του μεσογειακού καλοκαιριού και το όνομα του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου παρουσίασε το νέο του single, το «Lanthimos».

Όπως είπε ο ίδιος, το τραγούδι γράφτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και μιλάει για το «ξύπνημα» και την «επιθυμία να βουτήξεις σε ένα καλοκαίρι με το μυαλό και τις αισθήσεις κοιμισμένες από ένα χειμώνα που μας άφησε όλους μεγαλύτερους κατά ένα χρόνο».

Όλα αυτά τα σχηματοποίησε σε ένα ελληνικό όνομα, το οποίο κατά τον ίδιο θυμίζει εξωτικό ελληνικό νησί, αλλά και το κινηματογραφικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου, κάτι απόλυτα «ελληνικό και μεσογειακό».

Δείτε παρακάτω το βίντεο του «Lanthimos»: