Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.

Η Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής μπορεί να έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες, ωστόσο με μεγάλη της χαρά έμεινε ξανά έγκυος και περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, αλλά δεν παραλείπει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από το μαγικό καλοκαίρι της στην Τήνο όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες.

Αυτή τη φορά, η εγκυμονούσα Βασιλική, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram δυο άκρως τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της Σοφία, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη της κοιλίτσα και πραγματικά να λάμπει από ευτυχία!

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά: «Απλά σ’ αγαπώ!» κι όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram :