Το μεγάλο συναισθηματικό κόστος που είχε μετά από έναν πρόσφατο τσακωμό της αποκάλυψε η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» βρέθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία ενώ αποκάλυψε τον πρόσφατο τσακωμό που είχε με τους μαθητές της στη σχολή υποκριτικής, όπου διδάσκει.

Ο καυγάς που την στεναχώρησε

«Άσε και τσακώθηκα πριν λίγες ημέρες ενόψει των εξετάσεων. Ήταν η πρώτη φορά που τσακώθηκα με τους μαθητές μου. Το βίωσα πολύ δραματικά, ήμουν χάλια για δύο μέρες, μέχρι τις εξετάσεις.

Πέρα από το γεγονός ότι αγαπάω πάρα πολύ τα νέα παιδιά και μου δίνει τεράστια χαρά να επικοινωνώ μαζί τους, καταλαβαίνω πολλές φορές ότι τα παιδιά και μάλιστα στο πρώτο έτος που έχω εγώ, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει θέατρο και πόση κούραση απαιτείται.

Όταν λοιπόν φτάνουμε τις μέρες πριν τις εξετάσεις που έχουν πολλές ώρες δουλειάς και ζητάμε όλοι οι καθηγητές το μάξιμουμ των δυνατοτήτων, τα παιδιά καταρρέουν. Αν τολμήσεις να τους πεις ότι δεν πειράζει, συνεχίζουμε…

Οπότε ξεκίνησε μια συζήτηση ότι “εγώ θέλω να έχω φύγει στις 10 το βράδυ”, “πώς θα πάω σπίτι μου”. Με τα πόδια, όπως πηγαίνουμε κι εμείς κάποιες φορές, άμα δεν υπάρχουν μέσα.

Δημιουργήθηκε λίγο μια ένταση που μου κόστισε πολύ συναισθηματικά, αλλά μετά τα βρήκαμε και έδωσαν πολύ ωραίες εξετάσεις και είμαι πολύ χαρούμενη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε: