Μέσα από ένα καινούριο σετ τεσσάρων δίσκων,  με τίτλο «From Elvis to Nashville» παρουσιάζονται οι ερμηνείες, οι οποίες για τους φανατικούς θαυμαστές του Έλβις Πρίσλεϊ είναι γνωστές ως «marathon sessions».

Τον Ιούνιο του 1970, ο Έλβις Πρίσλεϊ ταξίδεψε στη Νάσβιλ, από το Graceland, το σπίτι του στο Μέμφις, και εκεί για πέντε ημέρες ηχογραφήσεων χώθηκε στο RCA Studio B, στο Music Row, όπου μαζί του ένωσαν τις δυνάμεις τους μουσικοί σαν τον Τσάρλι Μακόι και τον Νόρμπερτ Πάτναμ – οι θρυλικοί «Nashville Cats».

Η συλλογή σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, θα κυκλοφορήσει από την RCA/Legacy Recordings,  στις 20 Νοεμβρίου παρουσιάζει τον Έλβις Πρίσλεϊ στα καλύτερά του.

Και η ανακοίνωση της κυκλοφορίας συνοδεύεται με ένα τζαμάρισμα έξι λεπτών πάνω στο «I Washed My Hands in Muddy Waters» του Cowboy Joe Babcock (με τον Τζέιμς Μπάρτον στην κιθάρα) που έδωσε στη δημοσιότητα η δισκογραφική εταιρεία.

Το ρεμίξ έκανε ο βραβευμένος με Grammy ηχολήπτης Ματ Ρος-Σπανγκ και η συλλογή θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά και σε κασετίνα τεσσάρων CD.

Σημειώνεται ότι προγραμματίζεται και η έκδοση ενός διπλού LP με ανθολογία τραγουδιών από την πλήρη έκδοση του «From Elvis to Nashville».

Ο «βασιλιάς» του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 χρονών στις 16 Αυγούστου του 1977.

Η φετινή Elvis Week – ο εορτασμός της ζωής του στο Graceland – είναι προγραμματισμένη για 8 με 16 Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμη για online streaming ως εικονική εκδήλωση.