Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Δέσποινα Βανδή, καθώς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου είχε την ονομαστική της γιορτή.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν σταματά να επισκέπτεται ειδυλλιακής ομορφιάς μέρη στην Ελλάδα και να χαλαρώνει πλάι στο κύμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής την οποία πέρασε μαζί με την οικογένεια της και αγαπημένα της πρόσωπα, οι διαδικτυακοί φίλοι της διάσημης τραγουδίστριας, έσπευσαν να της ευχηθούν, πλημμυρίζοντας τα account της στα social media με μηνύματα αγάπης.

Συγκινημένη από το πλήθος ευχών που δέχτηκε, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους αυτούς που της έστειλαν μήνυμα για την γιορτή της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές που μου στέλνετε από χθες το βράδυ!

Να είμαστε καλά παιδιά!

Αυτό έχει σημασία πάντα, πόσο μάλλον στις μέρες μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας της που δημοσίευσε στο Instagram στην οποία ποζάρει από παραλία στο Πήλιο, όπου και συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τη γιορτή της :