Την Ελλάδα επέλεξε φέτος για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Σάλμα Χάγιεκ.

Πλήθος σταρ της διεθνούς showbiz επισκέπτονται φέτος την Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν λίγες μέρες καλοκαιρινών διακοπών και να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Μετά τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, την Μόνικα Μπελούτσι, την Ρίτα Όρα και την Τζένιφερ Λόπεζ που βρέθηκαν σε ελληνικά νησιά, σειρά έχει και η λατίνα σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ.

Η Σάλμα Χάγιεκ με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Πάρο, με τη διάσημη ηθοποιό να ανεβάζει και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως η Χάγιεκ και ο Κροίσος σύζυγος της κι επικεφαλής του οίκου LVMH φορούν προστατευτικές μάσκες για τον κοροναϊό, ακόμη και σε εξωτερικό χώρο.

Στην πρώτη ανάρτηση, η Χάγιεκ και ο Πινό γευματίζουν σε ταβέρνα του νησιού, με την ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα: «Έρωτας στα χρόνια του κοροναϊού».

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε, είναι δύο παιδιά που παίζουν μουσική στα σοκάκια της Πάρου και όπως φαίνεται της έφτιαξαν τη διάθεση. Μουσικοί του δρόμου στην Ελλάδα ήταν τα hashtag που επέλεξε για τη λεζάντα της φωτογραφίας.