Στο πένθος βύθισε την οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάββα Θεοδωρίδη, το πρωί της Δευτέρας.

Ο θρύλος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε στα 85 του μετά από πολύχρονη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας σκορπώντας θλίψη σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζούσε για τον Ολυμπιακό, πάλεψε για να τον δει ξανά πρωταθλητή. Πάλεψε για να είναι εκεί στην φιέστα του 45ου πρωταθλήματος. Γιατί όπως έλεγε, όταν ξεκινούσε να πηγαίνει στον Ολυμπιακό δεν ένιωθε πόνο.

Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι και φυσικά όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, συζύγου της Δούκισσας Νομικού. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει δώσει και το όνομά του στον γιο του.

Πριν από λίγη ώρα, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή.

«Θα σε αγαπάμε πάντα πολύ παππού Σάββα», έγραψε στη λεζάντα η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: