Ερωτευμένοι όσο ποτέ Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Δημητρίεβιτς, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κοντά στη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αντίθεσή του με τα social media, από τα οποία απείχε για χρόνια, ωστόσο πρόσφατα άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να ανοίξει τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

O ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός, κάνοντας συχνά αναρτήσεις, στις οποίες μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του, Άννα Δημητρίεβιτς, η οποία ποζάρει ολόγυμνη μέσα σε θεραπευτική γκρίζα λάσπη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και απόλαυσε τις θεραπευτικές ιδιότητες των λασπόλουτρων.

«Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπολουτρα!
Μοναδική εμπειρία.
Το σώμα  βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα.
Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθειες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ)
Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου.
Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου. διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης η οποία έλαβε όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή» από likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης: