Είναι ένα από τα πιο παθιάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Και φυσικά οφείλεις να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να τον γνωρίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριο, πάθος και σεξ; Θα τα ανακαλύψετε όλα μαζί του, αλλά θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει ότι είναι το «αφεντικό».

«Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, είναι σαν να μην έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου έρωτα» σύμφωνα με ….λαϊκές παραδόσεις και ως εκ τούτου ο άνδρας Σκορπιούς ….καταζητείται από τις γυναίκες ως ο ειδικός στον έρωτα και στο πάθος!

Η έντονη έλξη είναι φυσική και σωματική, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω κύριος ψάχνει, θέλει και επιθυμεί την ασφάλεια την τρυφερότητα και την αισθηματική ζεστασιά.

Αν και δεν αντέχει τα αισθηματικά ….δράματα στη ζωή του, «τυχαίνει» πολύ συχνά να βρίσκεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις.

Στα μάτια των περισσοτέρων γυναικών εμπνέει δυναμισμό αλλά και μυστήριο. Αν υπήρξε κάποιος που σύμφωνα με τον Σαίξπηρ έκανε «τη στρίγγλα αρνάκι», τότε μάλλον αυτός ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού!

Πάντως αν είστε η γυναίκα που ψάχνει, τότε έχετε βρει το «καταφύγιο» τον τέλειο εραστή, τον τρυφερό προστάτη.Θα τον συναντήσετε οπουδήποτε υπάρχει ατμόσφαιρα έρωτα και πάθους.

Σε ένα μαγαζί που πουλάει σέξι εσώρουχα, σε σκοτεινά και πονηρά μέρη. Ακόμα και στο σινεμά που παίζει μια αστυνομική ταινία.

Εκείνος –ως γνήσιος «ντεντέκτιβ»- θα γνωρίζει το «δολοφόνο». Από τη στιγμή που σας «τη δώσει» κατακούτελα, πάρτε πρωτοβουλία. Θα τον τρελάνετε!

Για να καταφέρετε την ισορροπία μαζί του θα πρέπει εκείνος να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο της ζωής σας, ωστόσο φροντίστε να σας περιβάλει και μια «μυστηριώδης φύση».

Στον έρωτα, οδηγείστε τον στα άκρα ξανά και ξανά: καθώς είναι συνηθισμένος να «ελέγχει» τα αυτονόητα, τον ενθουσιάζει να παίρνετε εσείς τις πρωτοβουλίες και στο σεξ!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: