Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Μπορεί από σήμερα να καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο και να αφήνουμε πίσω μας την ανεμελιά του καλοκαιριού, ωστόσο για τη Δούκισσα Νομικού και το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη το φετινό καλοκαίρι έκρυβε και μεγάλη θλίψη αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και αγαπημένος πεθερός της, Σάββας Θοδωρίδης.

Η ίδια έκανε τον απολογισμό της για το φετινό καλοκαιρι -το οποίο ήταν διαφορετικό για όλους- και δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, ποζάροντας στο κήπο του σπιτιού της, άβαφη.

«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου.

Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας 🙏🏻
Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας ❤️
Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!
Καλημέρα γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Δούκισσα Νομικού και όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της, έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιό σας