Για όλους και για όλα μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξή της η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου.

Ήταν 2012 όταν ο επί 22 χρόνια σύζυγος της Λίζας Δουκακάρου πεθαίνει ξαφνικά από καρδιά. Έξι χρόνια αργότερα η γνωστή δημοσιογράφος θα ντυθεί και πάλι νύφη και θα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» η Λίζα Δουκακάρου μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Έκανα για 17 χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Είχα συνηθίσει να δουλεύω βράδυ, είμαι νυχτερινός τύπος» είπε η δημοσιογράφος. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια, ποτέ δεν της έλειψε το κοσμικό «έξω».

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, είχε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα, τα οποία όμως μάθαινε αργότερα. «Ήταν να κάνουμε μια διπλή εκπομπή και ο συνάδελφος έλεγε «όχι θα την κάνω μόνος μου». Τελικά την έκανε, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό».

Αναφερόμενη στην απώλεια της μητέρας της, η γνωστή δημοσιογράφος είπε «η μητέρα μου μου λείπει πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της και μέναμε πολλά χρόνια μαζί».

«Πριν από δύο χρόνια ξαναπαντρεύτηκα. Στον γάμο μου έλειπε πολύ η μητέρα μου, αλλά χάρηκα που είχε προλάβει να γνωρίσει τον Παντελή. Υπήρχε συμπάθεια και «έφυγε» καθησυχασμένη ότι δε θα είμαι μόνη μου».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Λίνα Δουκακάρου είπε ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. «Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε.

«Μετά την απώλεια του συζύγου μου δεν πίστευα ότι θα ξαναπαντρευτώ» είπε η δημοσιογράφος. «Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Λίζα Δουκακάρου: