Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι «γύπες» του ζωδιακού κύκλου και θα σε γοητεύσουν από τον τρόπο που θα σε προσεγγίσουν.

Φυσικά κάποια ζώδια έχουν περισσότερο «τουπέ» όταν κάνουν προσέγγιση και κάποια άλλα είναι πιο μετριοπαθή στο πώς μιλάνε.

Λέων

Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, που αυτό το ύφος και η φιλοδοξία που εμπνέει, σε κάνουν να θες να τον κοιτάς στα μάτια συνέχεια. Η τακτική του Λέοντα είναι με το που βλέπει αυτήν που του αρέσει, να πηγαίνει κατευθείαν να της μιλήσει.

Φυσικά θα κοιτάει για λίγο να της δείξει ότι ενδιαφέρεται. Δεν έχει όμως τη φοβία ότι μπορεί να τον απορρίψεις. Αν το κάνεις θα προχωρήσει παρακάτω με κάποια άλλη και μάλιστα από το ίδιο μέρος.

Κριός

Ο καριερίστας Κριός, είναι αυτός που θα έρθει να σου μιλήσει μία ώρα μετά αφού σε έχει δει. Του αρέσει αρχικά να φλερτάρει με το βλέμμα και να είναι σίγουρος ότι δε θα πάει κάτι λάθος. Θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις άνετα και να μην έχεις καθόλου άγχος.

Αφού πάρει την ικανοποίηση της προσοχής που χρειαζόταν, τότε κάνει την κίνηση με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο, να σε γνωρίσει και να σου «ανοίξει» συζήτηση. Να περιμένεις η κουβέντα να πάει και στη δουλειά και στην καριέρα. Θέλει να ξέρει ότι δεν είσαι βαρετή.

Τοξότης

Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει το συγκεκριμένο ζώδιο από τη λίστα αυτή. Είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια και αυτό του δίνει ένα βασικό πλεονέκτημα στο θέμα της προσέγγισης όταν του αρέσει κάποια. Δε ντρέπεται σχεδόν ποτέ και έχει πάντα αυτοπεποίθηση.

Να περιμένεις να σου προτείνει σε κάποια φάση να πάτε για μια βόλτα, ή να κανονίσετε για ένα ραντεβού μεταξύ σας. Δεν αφήνει τις ευκαιρίες έτσι απλά. θα τονίσει το πόσο του αρέσουν τα μάτια σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι. Γενικά θα νιώθεις ξεχωριστή δίπλα του.