Είναι τρία τα ζώδια εκείνα που έχουν τόσο αυξημένη ενσυναίσθηση και ένστικτο με αποτέλεσμα να μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνεσαι και τι σκέφτεσαι…

Καρκίνος

Η υπερ-ευαισθησία του και το τρομερό του ένστικτο τον κάνουν να μπορεί να κατανοήσει τις σκέψεις σου πριν καν τις εκφράσεις. Ο Καρκίνος από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, θα καταλάβει επί τόπου τι σκέφτεσαι.

Θα μπορέσει να καταλάβει ακόμα περισσότερα αφού φυσικά του πεις λίγα πράγματα και εσύ για εσένα. Είναι εξαιρετικός στο να κάνει διάλογο και να ακούει τα προβλήματα του άλλου.

Καταλαβαίνει πάντοτε πότε του λένε ψέματα, επειδή ακριβώς μπορεί να αντιληφθεί κάθε κίνητρο πριν από την οποιαδήποτε πράξη.

Σκορπιός

Σίγουρα θα νιώσει αυτό που νιώθεις. Αυτό πρακτικά συμβαίνει γιατί ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται και ως «μάγος» του ζωδιακού κύκλου. Έχει έντονη ενσυναίσθηση και μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεσαι όπως κάποιος θα καταλάβαινε ότι φοράς άρωμα.

Μπορεί επίσης να υπολογίσει ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες δράσης σου, ξέρει πάντοτε ποιες είναι οι σκέψεις και τα κίνητρά σου και αυτό αυτομάτως τον κάνει να γίνεται ώρες ώρες αρκετά «τρομαχτικός».

Ο Σκορπιός δε θέλει να του λες πολλά. Ούτε να του δείχνεις πολλά. Ξέρει κάθε σου κίνηση τι νόημα έχει πριν καν γίνει.

Υδροχόος

Έχει ισχυρή αντίληψη του χώρου και του χρόνου γύρω του. Μέσα σε αυτά βρίσκεσαι και εσύ. Θα τον δεις να σου μιλάει και να ανοίγει ένα θέμα συζήτησης το οποίο σε απασχολεί και δεν του το είχες πει καν. Εκείνος όμως για κάποιον λόγο το ήξερε ήδη.

Είναι αρκετά διακριτικό ζώδιο και δε θα σε φέρει σε αμήχανη θέση δείχνοντάς σου τι είναι αυτό που περνάει από το μυαλό σου. Ίσα ίσα ξέρει τον τρόπο για να σου το δείξει με πιο πολλή αρμονία.

Ο Υδροχόος τυπικά έχει αυτοπεποίθηση, αλλά μην κάνεις ποτέ το λάθος να τον αδικήσεις. Τότε ξέχασέ τον.