Ο Νίκος Μουτσινάς «πέταξε» την πιο φαρμακερή ατάκα του…

Ζωντανά στον αέρα σχολίασε ευθέως το πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με ατάκες – φωτιά! Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Κόνι Μεταξά ο παρουσιαστής τα έβαλε με τους παρουσιαστές λέγοντας τους πως «δεν πρέπει να τρώει ο ένας τον άλλον».

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο Πρωινό; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει», είπαν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς όμως δεν σταμάτησε εκεί και τα έβαλε με το πάνελ της εκπομπής POP UP

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό. Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλους! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα POP UP. Και θα λένε «τα παιδιά βγήκαν».

Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας!

Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα… μόνο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με το γνωστό ειρωνικό του χιούμορ!

Ακούστε και δείτε εδώ τι είπε