Η απιστία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα στις σχέσεις του σήμερα και όπως φαίνεται δε δείχνει να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός απεχθάνεται την απιστία σε εγωιστικό επίπεδο. Αφού τρέψει τον αντίπαλο σε φυγή, θα στραφεί σ’ εσένα. Απολογήσου, κατηγορούμενε. Τι θα πει «δεν έκανες τίποτα»; Δεν μπορεί, κάπως προκάλεσες κι εσύ. Η πιο σοφή κίνηση: Ζήτα συγνώμη κι ας μη φταις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του πες αντίο στον Ταύρο. Γιατί ο Ταύρος σου μπορεί να μην «πιάσει» στο πρώτο δευτερόλεπτο την απειλή, αλλά θα την αντιληφθεί το πολύ στο πρώτο λεπτό. Όσο για σένα, έχε έτοιμες τις δικαιολογίες να τον κατευνάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ζώδιο που απιστεί γενικά. Αλλά νευριάζει! Θα τον κάνει να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Ίσως να πει και σ’ εσένα δυο λογάκια. Και μετά θα θεωρήσει το συμβάν σαν μια ωραία δικαιολογία να φλερτάρει με τη σειρά του, έτσι για να έρθετε στα ίσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί τελείως. Θα αναρωτίεται πώς μπόρεσες να του το κάνεις αυτό και θα κλαίει. Έπειτα θα ακολουθούν νεύρα, υστερία και προσωπικές λεκτικές προσβολές και επιθέσεις.

Θα φύγει περήφανος και δε θα σου ξαναμιλήσει ποτέ. Κι αυτό θα τον κάνει να σε ξεχάσει τελείως.

ΛΕΩΝ

Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Αν χρειαστεί, μπορεί να του κάνει και πολύ χειρότερα. Και, για να είμαστε εξηγημένοι, θαυμαστές ή θαυμάστριες μπορεί να έχει μόνο εκείνος . Όχι εσύ. Εσύ είσαι η κορώνα στο κεφάλι του. Και κοίτα να μη δίνεις αφορμές και τον κάνεις ρεζίλι. Άντε μπράβο, για να μην τα ακούσεις κι εσύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρει ότι επένδυσε τον χρόνο του σε εσένα και πήγε χαμένος! Οπότε θα αφήσει κατά μέρος αξιοπρέπειες και στρατηγικές και θα εξαπολύσει την καλά κρυμμένη «Κατίνα» από μέσα του. Να τον δεις και να μην το πιστεύεις. Έφταιγες δεν έφταιγες, πάντως, μερικά βόλια θα πάρουν οπωσδήποτε κι εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Αν τον προδώσεις μία φορά είναι σα να τον προδίδεις εκατοντάδες φορές. Πιθανόν: να δείξει ότι κατάλαβε πολύ καλά τι γίνεται αλλά απλώς δίνει τόπο στην οργή; Να γίνει μαλλιά-κουβάρια με τον αντίζηλο; Καλά, το τελευταίο, ξέχασέ το. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας πολιτισμένος Ζυγός να τσακώνεται και να ξεκατινιάζεται. Θα πέσει πρώτα απ’ όλα στα δικά σου μάτια, έτσι δεν είναι; Όχι; Πώς όχι, δηλαδή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εκδικητικότητά του δε θα έχει να κάνει με τον γκόμενό σου. Θα έχει να κάνει με εσένα την ίδια. Δε θα σου ξαναμιλήσει ποτέ και το χειρότερο είναι ότι θα εξαφανιστεί σα να μην είχατε ποτέ σχέση μεταξύ σας.

Θα είσαι ένα μηδενικό για αυτόν και δε θα θέλει ούτε καν να σε βλέπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει ορισμένα παρανοϊκά στοιχεία που θα δε θα τον κάνουν να σοκαριστεί. Εκείνος ίσως να αισθάνεται κολακευμένος που το αγαπημένο του πρόσωπο θαυμάζεται και από άλλους. Τώρα, αν το αγαπημένο του πρόσωπο, εσύ δηλαδή, φανείς ανάξιος της εμπιστοσύνης του, το πολύ πολύ να σε αποχαιρετήσει. Χωρίς δράματα, και πάλι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εξουδετερώσει τον αντίζηλό του χρησιμοποιώντας όλα τα πιθανά μέσα. Θα τον μειώσει στους άλλους και σε εσένα. Θα τον βγάλει από τη μέση. Όχι παίζουμε… Όσο για σένα, θα χρειαστεί να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του, η οποία χάνεται πολύ μα πολύ εύκολα. Τι θα πει δεν έφταιγες; Άσ’ τα αυτά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπεροψία του θα βγει όλη προς τα έξω! Πάντως αποκλείεται να τα βάλει με το τρίτο πρόσωπο, ακόμα κι αν από μέσα του τον περνά από γενεές δεκατέσσερις. Και σκηνή ζηλοτυπίας, τουλάχιστον ανοιχτά, αποκλείεται να σου κάνει. Αλλά, αν σου συμπεριφέρεται κάπως απόμακρα, μην αναρωτιέσαι…

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να σε αφήσει σε ησυχία, να ψάχνεις δικαιολογίες! Τι, με τον ξένο άνθρωπο θα ασχοληθεί; Θα σε κάνει να νιώσεις ένοχος, ακόμα κι αν δεν σκέφτηκες στιγμή να υποκύψεις στο φλερτ. Πόσο μάλλον αν το σκέφτηκες…

Είναι ευαίσθητος άνθρωπος και πρόδωσες την εμπιστοσύνη του και για αυτό ακριβώς θα πληρώσεις!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: