Μια ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον ήταν αρκετή για να κάνει τον Instagram για μία ακόμα φορά να παραμιλά.

Η 51χρονη σταρ μοιράστηκε στο Instagram την Κυριακή ένα βίντεο μέσα από το οποίο μας συστήνει το νέο της κατοικίδιο, ένα τρισχαριτωμένο κατάλευκο κουτάβι που ονόμασε «Λόρδο Τσέστερφιλντ».

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που δίνετε στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η δημοσίευση της Τζένιφερ Άνιστον έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 8,7 εκατομμύρια προβολές και 2,2 εκατομμύρια likes από χρήστες που δηλώνουν ξετρελαμένοι με το κουταβάκι και συγχαίρουν την Άνιστον που υποστηρίζει την υιοθεσία όχι την αγορά κατοικιδίων.

Σημειώνεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει ακόμα δύο σκυλιά που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους στα social media της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ.