Σε μια εξομολόγηση καρδιάς η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την περιπέτεια της υγείας της, τις σκέψεις της λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο, την οικογενειακή ζωή, ενώ με νοσταλγική διάθεση θυμήθηκε την εποχή που μεσουρανούσε στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Ειδικότερα η Νόνη Δούνια μίλησε πολύ τρυφερά για την οικογένειά της και αποκάλυψε τις σκέψεις της λίγα λεπτά πριν τη νάρκωση.

«Ξέρω ότι ήταν ένα σοβαρό και μεγάλο χειρουργείο αλλά προσπάθησα από πριν να είμαι χαλαρή και ψύχραιμη. Δεν θέλω στην οικογένεια μου να περνάω άγχος και στρες» τόνισε η ίδια.

Η Νόνη Δούνια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αποκάλυψε τις ανησυχίες που είχε όταν ετοιμαζόταν για το μεγάλο χειρουργείο που κράτησε έξι ώρες.

«Σκέφτηκα τι έχω κάνει, αν έχω εκφράσει τα συναισθήματά μου στους ανθρώπους που αγαπώ. Τι άνθρωπος είμαι, τι μάνα είμαι, τι σύζυγος είμαι, τι κόρη, τι αδερφή, τι φίλη. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι όταν ξυπνήσω; Τώρα είναι η στιγμή. Γενικά δεν με πειράζουν τα σημάδια. Και το λέω γιατί πολλές γυναίκες έχουν θέμα με τα σημάδια και καλό είναι να το ξεχνάμε αυτό» ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Όσον αφορά τη θητεία της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Νόνη Δούνια τόνισε ότι γενικά είχε πάρα πολύ καλή αντιμετώπιση μέσα στο Κοινοβούλιο. «Ακόμα και αν κάποιοι με αμφισβητούσαν νομίζω τους έχω κερδίσει και αυτούς. Αλλά δεν έχω το στρες ότι πρέπει να αρέσω σε όλους».

Η ίδια  θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια στο μόντελινγκ και την επιτυχία της στα καλλιστεία.

«Η τηλεόραση ήταν το πιο δυνατό μέσο, για αυτό είχαν και τέτοια απήχηση τα καλλιστεία. Αυτή η δουλειά έχει να κάνει πρωτίστως με την απόρριψη. Πaς σε δέκα δουλειές για να κερδίσεις μια» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Κλείνοντας η Νόνη Δούνια τόνισε χαρακτηριστικά ότι η μάχη με το χρόνο δεν κερδίζεται, είναι άνιση. «Είναι μέρες που λες ‘τι όμορφη που ήμουν στα 25’ και απορείς γιατί τότε δεν το έβλεπες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Νόνη Δούνια μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!»: