Ο 48χρονος Σέρβος Σάσα Κούρσιτς που έχει φορέσει τη φανέλα των Παρτιζάν, Μπόλτον, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας και Μαδέργουελ ισχυρίζεται πως είχε πολλές ερωτικές συνευρέσεις με πασίγνωστα μοντέλα, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κάρμεν Ιλέκτρα και η Έβα Χερτζίγκοβα.

«Η Ναόμι Κάμπελ είναι αηδιαστική»

«Η Ναόμι Κάμπελ ήρθε σε ένα παιχνίδι μια φορά και μετά συναντηθήκαμε στο δωμάτιο των VIP. Έπειτα από μερικές εβδομάδες, είχα ένα πάρτι και την προσκάλεσα. Αρχίσαμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ήθελε να κάνουμε κάτι με την πρώτη συνάντηση. Είναι μια σκληρή γυναίκα. Έπρεπε να περιμένω ένα μήνα. Είναι υπέροχη στο κρεβάτι, αλλά είναι εξαιρετικά βρώμικη. Είμαι αηδιασμένος από τα μαλλιά των γυναικών. Όταν τα βλέπω γύρω από το διαμέρισμα, τα ξεφορτώνομαι και η Ναόμι τις άφηνε παντού. Ήταν τρομερά ακατάστατη, όπως και όλα τα μοντέλα. Δεν βγάζουν το μακιγιάζ τους και μετά πηγαίνουν στο κρεβάτι. Ήταν αηδιαστικό».

«Έκανα έρωτα στην πισίνα με την Κάρμεν Ιλέκτρα για ώρες»

Πάντως, ο Σάσα Κούρσιτς αποκαλύπτει πως η μεγαλύτερη του κατάκτηση ήταν η Κάρμεν Ιλέκτρα, πρώην σύντροφος του Ντένις Ρόντμαν και ακόμα θυμάται τις ώρες στιγμές που πέρασε μαζί της.

«Ποτέ δεν πλήρωσα για μια σχέση, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ με μια πόρνη ή ένα αστέρι γεμάτο σιλικόνη. Το πλαστικό δεν μπορεί να είναι στην παρέα μου, ενδιαφέρομαι μόνο για τα φυσικά κορίτσια. Είχα διασκεδάσει με την Έβα Χερζίγκοβα και έκανα έρωτα στην πισίνα με την Κάρμεν Ηλέκτρα για ώρες. Ήταν η καλύτερη στο κρεβάτι και η πιο τρελή γυναίκα που γνώρισα».