Η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» υποδέχεται τους ONIRAMA στο σταθερό μουσικό ραντεβού με τους τηλεθεατές, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 23:30.

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και… «Ο Χορός» ξεκινάει.

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

Οι ONIRAMA μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους. Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό. Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένα τραγούδια,  πρωτότυπες διασκευές, αλλά και απρόσμενα remakes κλασικών τραγουδιών θα μας ξεσηκώσουν όλους με βασικά συστατικά ταONIRAMAς, τη μαγεία και το χορό.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τους ONIRAMA, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 23:30.

#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου