Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show, το «Απόψε Μόνο» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές. 

Στην πρεμιέρα του «Απόψε Μόνο», οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19. 

Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός  George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «Απόψε Μόνο».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «Απόψε Μόνο».

«Απόψε Μόνο» ALL STAR COMEDY CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA

#ApopseMono  #neoprogrammaepitelous

Facebook: Απόψε Μόνο / Apopse Mono

Instagram: @apopsemono

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Λάμπρος Φισφής

Συγγραφική ομάδα: Θωμάς Ζάμπρας – Λάμπρος Φισφής, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Γιώργος Παπανικολάου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions