Η γοητευτική ηθοποιός Τζένη Θεωνά μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

«Είχα μια μαμά πολύ θεατρόφιλη, που αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις. Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός», αποκάλυψε αρχικά η ηθοποιός Τζένη Θεωνά.

Όσον αφορά, ωστόσο, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying».

«Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε» κατέληξε η Τζένη Θεωνά.

Δείτε εδώ τι είπε