Εσύ έχεις κατεβάσει την εφαρμογή «1ekyen» στο κινητό σου;

Αν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνεις, γιατί από σήμερα έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ», δίνει καθημερινά την ευκαιρία σε 50 τυχερούς να κερδίσουν μέσω της εφαρμογής «1ekyen» από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από το Public.

Στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ», οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play. Έτσι, 50 νικητές κερδίζουν καθημερινά απαντώντας από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα περισσότερα από 41.000 άτομα έχουν κατεβάσει το application, ενώ οι ενεργοί παίκτες ανά ημέρα ξεπερνούν τους 10.000.

Κάνε τώρα download την εφαρμογή «1ekyen», συντονίσου καθημερινά στις 18:40 στο MEGA, παίξε και κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από το Public και ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του πιο fun διαδραστικού παιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση.

«EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» με τη Σμαράγδα Καρύδη

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 18:40 στο MEGA.

#1ekyen #neoprogrammaepitelous

Facebook: Ένα Εκατομμύριο YEN / Ena Ekatommirio YEN

Instagram: 1ekyen

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Ποταμιάνος

Αρχισυνταξία: Ιώ Δραγάτση

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου

Διεύθυνση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Θεοφίλη