Μπέσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Δευτέρας (2/11) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όπου μεταξύ άλλων σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησαν για την καριέρα, τη γνωριμία αλλά και τον γάμο τους.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για τον «Φατσέα» και αναφέρθηκε στα «Φατσέικα», ενώ η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τις δύο μεγάλες αγάπες στη ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που αναγκάστηκε στα φοιτητικά της χρόνια να αλλάξει το όνομά της. Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της.

«Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια.

Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι μίλησε για τις δύο ταλαντούχες κόρες του.

Η Όλγα και η Νίκη ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους κομμάτι, με τίτλο “Δεκαέξι”.

Όπως αποκάλυψε η περήφανη μητέρα στον Νίκο Χατζηνικολάου, τα παιδιά τους έχουν γράψει αρκετά τραγούδια.