Tο 2020 είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Έρρικα Πρεζεράκου, αφού εκτός από το ατύχημα που είχε η ίδια με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δάκτυλα από το δεξί της χέρι, η ανιψούλα της δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η αρρώστια της μικρής «γονάτισε» την οικογένεια Πρεζεράκου, καθώς αποκαλύφθηκε λίγο μετά το ατύχημα που είχε στη θάλασσα η Έρρικα Πρεζεράκου.

Εντελώς ξαφνικά διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους – και ιδιαίτερα δυσμενή πρόγνωση.

Νοσηλεύτηκε σε γνωστό ογκολογικό νοσοκομείο όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ήρθε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πραγματικότητα. Οι γιατροί δήλωσαν στους γονείς της αδυναμία για οποιαδήποτε θεραπεία δίνοντας παράλληλα στο παιδί 6 μήνες ζωής.

Σύντομα, το κοριτσάκι θα ταξιδέψει μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, με την οικογένεια της να ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι αυτό.

Η Αναστασία και οι γονείς της ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, καθώς το ταξίδι τους στο Χιούστον έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, με την ελπίδα η Αναστασία να γυρίσει στα παιχνίδια της.

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση

Με stories της στο instagram η Έρρινα Πρεζεράκου, απηύθυνε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια για την κρίσιμη εγχείρηση της μικρής Αναστασίας.